Friday, September 15, 2017

I'm back!

Assalamualaikum wbt.

Salam Jumaat yang penuh barakah!

Dah lama tak bersiaran dari blog ni. Hampir setahun!

Dalam setahun ni macam-macam benda jadi sebenarnya. Cuma tak tercerita kat sini. Semua kat blog aku di The Colours of Million Memories

Dan actually dalam setahun ni jugak aku jarang-jarang masak sebab... berbadan dua.

y(^-^)y

Alhamdulillah, sekarang dah bersalin. Dapat baby Khairunneeyaz yang comel sangat! Dan masih mencari semangat untuk rajin memasak semula. Hehehehe... Kalau tak masak, tak der bahan nak post kat blog ni.

Insya Allah... akan terus mencari semangat yang hilang dan upload sikit-sikit.

Semangat!

#juliescookingwithluv

No comments: